top of page

Testimonials

 

Irma heeft veel levenservaring en mede daardoor een echt luisterend oor.

Ze geeft meer dan alleen begrip en empathie. Ze kan je begeleiden in de erkenning van je verdriet om het verlies.
Je ontvangt van haar de tools om je verdriet, onbegrip en pijn te leren plaatsen.
Dit belangrijke onderdeel van het leven, mag meer tijd en ruimte krijgen. Irma kan je, de daarbij behorende,  professionele begeleiding geven,

Sophie Tabouret - verloskundige

 

Irma is warm, liefdevol en zeer begripvol. Haar begeleiding geeft ruimte om naar het grote geheel te kijken. Ik kon me daarbij ook trots te voelen op alles wat ik toen zag. Ik ontving nieuwe handvatten, om na mijn miskramen, met deze ervaringen verder te gaan en ze een plek te geven. Voel me krachtig om door kon gaan en weer vooruit te kijken.

Anna

Irma heeft me geholpen bij mijn emoties te komen.

Toen ik net zwanger was, kwam ik erachter dat ik mijn eerdere miskraam niet goed had verwerkt, ik was gewoon doorgegaan met leven.

Ik merkte echter dat ik niet goed durfde om blij te zijn met mijn nieuwe zwangerschap.

Na een mooie, intensieve dag bij Irma kon ik zowel mijn miskraam als mijn zwangerschap omarmen.

Ik stapte een stuk lichter en met zelfvertrouwen bij haar de deur uit

Jolien

De miskraambegeleiding bij Irma heeft mij enorm geholpen. Gedurende de dag kreeg het verleden een plekje en was er ook aandacht voor het pad naar de toekomst. Dat pad naar de toekomst kan erg spannend zijn als je 1 of meerdere miskramen achter de rug hebt. Irma heeft mij enorm geholpen om weer wat meer rust in mijn hoofd te krijgen. De dag was heel ontspannen en er was ruimte voor alle gevoelens en emoties: zowel de verdrietige als de vrolijke en hoopvolle.

Malika


 

Wat een lieve vrouw ben je Irma!
Na 2 miskramen heb ik besloten om een dag met Irma door te brengen om mijn verloren kindjes een plekje te kunnen geven. Het is heel makkelijk om het normale leven weer op te pakken, terwijl het zo belangrijk is om stil te staan bij het verlies en verdrietig te mogen zijn.
Na deze dag heb ik het verlies een plekje kunnen geven met ook weer meer vertrouwen in de toekomst. Ik zou Irma bij iedereen willen aanraden die te maken heeft gehad met het verlies van een kindje.

Jorien

Irma is echt een lieve vrouw met het hart op de juiste plek. Na mijn  miskraam had ik behoefte  om mijn verdriet en teleurstelling  te erkennen en op een goede manier te verwerken.

Irma heeft  mij daar heel goed bij geholpen en goed advies en zelfvertrouwen voor  in  de toekomst meegegeven.

Als je zo een gebeurtenis mee hebt gemaakt is  het  zeker de moeite  waard om een " speciale dag" met Irma door te brengen.

 

Priscilla

My partner and I spent the day with Irma after two miscarriages. I realized society doesn’t give a place for this loss and I needed the support to grieve and process it all.

Irma has personal and professional experience in this area, which makes it even more meaningful. She provided a calm and safe place for us with delicious home cooked food and drinks. She helped me to understand that these two souls already made me a mother, this was a big part of my healing journey.

Even though it may seem a bit expensive, it is worth every cent! We are so thankful for our time with her and positive energy we gained from this experience. I can’t recommend Irma enough!

 

Alessandra

bottom of page